Четверг, 16.05.2024, 23:08

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » Туризм в Австралії

Сьогодні Сідней вважається одним з найпривабливіших міст на нашій планеті. Розташувався він на континенті , який є найменшим на Землі. Освоєння Австралії європейцями почалося з 1606 року, коли Віллем Янсонз вперше висадився на узбережжі Австралії. Хоча деякі історики вважають , що відкриття цього континенту сталося набагато раніше. Перша британська колонія в Австралії , Новий Південний Уельс була заснована 26 січня 1788 , коли Перший флот під керівництвом Артура Філіпа , прибув у Порт- Джексон - сьогодні Сідней .

 

 Розташований Сідней на узбережжі Тасмановим моря на березі Сіднейського затоки. Сідней є адміністративним центром штату Новий Південний Уельс. За останні роки в місті сталися масштабні зміни , які зробили це місто сучасним мегаполісом Австралійського континенту. Сьогодні він займає територію в два рази більшу , ніж такий мегаполіс як Нью- Йорк.

 

  ... Читать дальше »

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 8755 | Добавил: pepsicooll | Дата: 02.02.2014 | Комментарии (13)

У південно -західній частині Тихого океану знаходиться держава, яка розташувалося на двох великих островах і прилеглим до них великою кількістю дрібних островів. Ця держава Нова Зеландія . За останні роки в Новій Зеландії туристичний бізнес отримав широкий розвиток . Для туристів тут є все , що душі завгодно - високі гори , густі ліси , льодовики , фіорди і дивовижної краси пляжі . Тут , у Новій Зеландії , можна побачити , як традиційна культура маорі змішалася з сучасним ритмом життя.

 

 Для тих , хто вперше відвідав цю країну , в першу чергу слід відвідати наступні місця:

 

 1 . Мілдфорд Саунд . Мілдфорд Саунд - фіорд у межах національного парку Фьордленд , який розташувався на південно-західній частині Південного острова і займає більшу частину гірської частини Фьордленда . Краса фіорду Мілфорд Саунд захоплює погляд барвистими прибережними пейзажами і бездонними синіми водами. Мілдфорд Саунд і національний парк Фьордленд вважаються самими головними визначними пам'ятками Нової Зеландії.

 

  ... Читать дальше »

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 2068 | Добавил: pepsicooll | Дата: 02.02.2014 | Комментарии (0)

Всіх , хто вирішив відвідати Австралію , очікує знайомство з культурою цієї країни , особливостями життя її багатонаціонального народу , з відомими по всьому світу пам'ятками. У її сусідки Нової Зеландії теж є чим здивувати приїжджих. Найбільше уваги залучається національними парками Маунт- Кук на Острові Південний , озером Уанака , пагорбами Бомбей , схилами вулкана Руапеху і гори Санді та ін Якщо ж у вас є бажання і можливість вчитися , то ви можете почати навчання в Австралії або вибрати навчання в Новій Зеландії. Ви можете приїхати сюди як зі знанням мови , так і вивчити англійську за кордоном. Тоді вас чекає набагато більше вражень: знайомство з образом життя австралійців і новозеландців , зустрічі з новими людьми з різних країн. Там ви зможете отримати гідну освіту і кваліфікацію , яку визнають у всьому світі , і завдяки якій можна сподіватися на успішну кар'єру.

  ... Читать дальше »

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 1018 | Добавил: pepsicooll | Дата: 02.02.2014 | Комментарии (0)

Австралія самою своєю географією змушена тримати марку : у відкритому світі нового міленіуму здійснювати двадцятигодинної (!) Переліт коштує заради дійсно сногшібательних речей. Треба віддати країні антиподів належне: вона виправдовує самі піднесені очікування. З 25 тисяч видів місцевих рослин майже половина є рідкісними та унікальними . Поруч з блискучими хмарочосами Сіднея мирно уживаються будівлі старовинної споруди , океанські пляжі , Королівський ботанічний сад і найцікавіший у світі зоопарк. У його відкритих вольєрах на березі моря можна побачити кенгуру , дику собаку дінго , качкодзьоба і самого зворушливого у світі ведмедя коала .

 

 Квітень у Австралії - друга осінній місяць : оксамитовий сезон вже закінчується , але дощів менше , ніж у березні , і температура води на пляжах Сіднея не падає нижче 20'С . Ловіть момент : сприятливий клімат скоро закінчиться ! І ще: з квітня по жовтень різниця в часі між Сіднеєм і Москвою - шість годин замість восьми. Дрібничка , але приємно.

  ... Читать дальше »

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 951 | Добавил: pepsicooll | Дата: 02.02.2014 | Комментарии (0)


 

Австралія країна екзотична , мультикультурна і багатонаціональна . Для більшості зелений континент асоціюється з оперним театром у Сіднеї , коалами і кенгуру. Але це лише маленька дещиця того , заради чого варто витримати 28 -ми годинний переліт і акліматизацію . Якщо ви вирішили їхати , то знайте: двох тижнів для знайомства з цією величезною країною буде мізерно мало. Мені не вистачило і двох місяців.

  ... Читать дальше »

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 1127 | Добавил: pepsicooll | Дата: 02.02.2014 | Комментарии (0)