Пятница, 17.05.2024, 01:21

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 2 » Австралія. Південний Порт
02:43
Австралія. Південний Порт

Австралія самою своєю географією змушена тримати марку : у відкритому світі нового міленіуму здійснювати двадцятигодинної (!) Переліт коштує заради дійсно сногшібательних речей. Треба віддати країні антиподів належне: вона виправдовує самі піднесені очікування. З 25 тисяч видів місцевих рослин майже половина є рідкісними та унікальними . Поруч з блискучими хмарочосами Сіднея мирно уживаються будівлі старовинної споруди , океанські пляжі , Королівський ботанічний сад і найцікавіший у світі зоопарк. У його відкритих вольєрах на березі моря можна побачити кенгуру , дику собаку дінго , качкодзьоба і самого зворушливого у світі ведмедя коала .

 

 Квітень у Австралії - друга осінній місяць : оксамитовий сезон вже закінчується , але дощів менше , ніж у березні , і температура води на пляжах Сіднея не падає нижче 20'С . Ловіть момент : сприятливий клімат скоро закінчиться ! І ще: з квітня по жовтень різниця в часі між Сіднеєм і Москвою - шість годин замість восьми. Дрібничка , але приємно.

 

 Перельоти авіакомпанією Emirates - там краще годують , що важливо під час довгого шляху (приблизно 5 годин до Дубая і 16 - до Сіднея ) . А ще тут персональні TV- екрани вставлені в усі крісла незалежно від класу , і будь-хто може замовити страви вегетаріанського меню.

 

 З аеропорту ви можете попрямує в Vibe Hotel Rushcutters Bay - там величезні вікна , яскраві крісла , білі стіни , відкритий басейн на даху і не велика за місцевими мірками вартість - 169 австралійських доларів (близько 125 доларів США ) за двомісний номер. Варіант подорожче - невеликий , всього на 17 номерів , Medusa , розташований в особняку XIX століття. Доба тут обійдуться в 220 доларів , зате звідси не більше півгодини пішки до всіх сіднейських пам'яток. За австралійськими законами в готель вселяють між двома і трьома годинами, і прилетіли ранковим рейсом змушені оплачувати попередню ніч - тому ви можете залишити речі у портьє і піти на пляж Tamarama .

 

 Місцеві називають цей пляж Glamourama - тут збирається золота молодь Сіднея. У квітні ряди чарівних купальщиц і засмаглих струнких серфінгістів стрімко рідіють , але тусуватися за звичкою приходять все. По дорозі до готелю можна перекусити в першому-ліпшому кафе і ви відразу здогадаєтеся : смачно поїсти в Сіднеї можна скрізь ! Надалі ресторанів чи кафе з поганою кухнею ви так і не зустрінете. М'ясо кенгуру в Сіднейській башті з видом на місто , дари моря на теплоході Magistic або салати і сири в будь-якій місцевій забігайлівці - все смачне і якісне.

 

 Крім кухні вам так само сподобається spa готелі The Observatory . До речі , останній тренд сіднейських модниць - spa - party : після розслабляючого масажу тіла справжньою австралійської косметиці Li'Tya і процедур для обличчя від La Prairie і Dermalogica дівчата радісно плескаються в басейні під зоряним небом , потім - свіжовичавлені соки , низькокалорійні десерти , трав'яні чаї. Кент -стріт , де знаходиться spa , - втілення сіднейських контрастів: невеликі дерев'яні будиночки портових робітників і хмарочоси зі скла - все поруч , все гармонійно. І недалеко блошиний ринок.

 

 У Сіднеї таких ринків кілька , наймодніші - скарбниця вінтажного одягу Kiribilli Market і Paddington , де можна купити оригінальний наряд або чудові намиста від молодих австралійських дизайнерів. За 200 доларів ви можете сторгувати рожевий діамант ! А за одягом відправитися по самому заповітного адресою в бутик Collette Dinigan . Ніжні сукні пані Дініган - атласні , шифонові , мереживні - настільки хороші, що в них із задоволенням хизуються Ліндсей Лоан , Шарліз Терон , Джулія Робертс , Анджеліна Джолі і багато інших! На жаль , квітень - не місяць розпродажів , але коктейльне плаття з шифону вам обійдеться в 400 доларів - 30 % дешевше , ніж в бутиках Лос- Анджелеса і Лондона.

 

 Три години польоту до Кернса , трансфер до Порт- Дугласа - і ласкаво просимо на борт високошвидкісного океанського катамарана . Великий Бар'єрний риф - найбільший кораловий риф на Землі , його називають австраллійскімі карибами . За півгодинну підводну прогулянку з аквалангом ви можете побачити яскравих рибок , величезних черепах з распіная панциром і навіть невеликих рифових акул - останні виявилися боягузка і улетучаться від вас зі швидкістю звуку , не в приклад гордовитим черепахам . І ні за що не знімайте лайкрові костюм , який видають на кораблі : обгоріти на рифах можна за три хвилини.

 

 Залишилися пару днів витратьте на покупку сувенірів. Зверніть увагу на унікальну (хоча й недешеву ) живопис аборигенів , яку можна придбати в будь художній галереї. Дублянки і сумки з шкури кенгуру непогані, але пошуки стильною моделі займуть багато часу. Знайомим дітворі привезіть іграшкових коал , мамі - опалове намисто , друзям - сир з в'яленими томатами , в'ялене ж м'ясо крокодила , а під нього - пляшечку Shiraz , кращого з місцевих червоних вин.

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 952 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: