Пятница, 17.05.2024, 01:16

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 2 » Цікавинки в Новій Зеландії. Туризм
02:49
Цікавинки в Новій Зеландії. Туризм

У південно -західній частині Тихого океану знаходиться держава, яка розташувалося на двох великих островах і прилеглим до них великою кількістю дрібних островів. Ця держава Нова Зеландія . За останні роки в Новій Зеландії туристичний бізнес отримав широкий розвиток . Для туристів тут є все , що душі завгодно - високі гори , густі ліси , льодовики , фіорди і дивовижної краси пляжі . Тут , у Новій Зеландії , можна побачити , як традиційна культура маорі змішалася з сучасним ритмом життя.

 

 Для тих , хто вперше відвідав цю країну , в першу чергу слід відвідати наступні місця:

 

 1 . Мілдфорд Саунд . Мілдфорд Саунд - фіорд у межах національного парку Фьордленд , який розташувався на південно-західній частині Південного острова і займає більшу частину гірської частини Фьордленда . Краса фіорду Мілфорд Саунд захоплює погляд барвистими прибережними пейзажами і бездонними синіми водами. Мілдфорд Саунд і національний парк Фьордленд вважаються самими головними визначними пам'ятками Нової Зеландії.

 

 

 

 2 . Національний парк Абель Тасман . Він знаходиться в північній частині Південного острова і по праву вважається мрією для кожного туриста. Площа його зовсім невелика і складає всього 225 кв.км. Описати красу цих місць важко , їх краще побачити на власні очі . Дістатися до парку зовсім не складно - пішки , на човні або вертольоті. Свою назву парк отримав на честь першовідкривача Нової Зеландії - європейця Абеля Тасмана .

 

 

 

 3 . Національний парк Тонгаріро . У центрі гористого Північного острова розташувався Національний парк Тонгаріро . Головною його пам'яткою вважається три діючих вулкана - Нгаурухое , Руапеху і Тонгаріро . У цьому парку в недоторканності збережені унікальна флора і фауна . Територія парку включає в себе різні екосистеми , безліч озер , поля трав , лісу і дику пустелю.

 

 

 

 4 . Півострів Коромандел . Розташувався він у північно-східній частині Північного острова , на схід від міста Окленд . Він славиться своїми золотими і білими пляжами , які оточені чудовими прибережними пейзажами. Свій маршрут найкраще почати від невеликого мальовничого містечка Темза , який славиться багатою історією , безліччю розповідей про золотошукачів і видобутку золота в цих місцях. Особливо вас зацікавить пляж з вируючим потоком теплої води , проникаючої крізь пісок. Іншого такого місця ви не знайдете ніде в околицях.

 

 

 

 5 . Sky Tower . Це теле- радіо трансляционная вежа , яка распложена в діловому центрі Окленда. Висота її становить 328 метрів і серед висотних будівель вона займає 13-е місце. Вежа обладнана оглядовими майданчиками. Її будівництво було розпочато в 1994 році , а закінчено в 1997 році.

 

 

 

 6 . Затока Островів . У Новій Зеландії це місце відноситься до числа найпопулярніших місць відпочинку. Цей мальовничий район складається з 144 -х островів , на яких розташовано безліч чудових пляжів і відокремлених бухт. Розташований він на Північному острові. Тут мешкає безліч морських мешканців , таких як дельфіни , кити , пінгвіни та ін

 

 

 

 7 . Долина гейзерів Роторуа . Долина Роторуа вважається тепловим дивом Нової Зеландії. Тут є безліч гарячих джерел і гейзерів . Багато з них знаходяться в заповідниках і парках. Підчас виверження гарячої води, пари та бруду виникають в зовсім нових місцях. Це місце відноситься до числа найбільш унікальних пам'яток Нової Зеландії.

 

 

 

 8 . Льодовик Франца - Йосифа. Розташований цей льодовик на заході Південного острова , в національному парку Вестленд . Звідси бере свій початок місцева річка Вайхе . Туристам надається можливість здійснити прогулянку до підніжжя льодовика. При бажанні можна замовити вертоліт і зробити обліт навколо вершини льодовика. Протяжність льодовика становить 12 кілометрів.

 

 

 

 9 . Кайкоура . На Південному острові знаходиться невелике містечко Кайкоура . Це місце вважається раєм для любителів морепродуктів. У місцевих кафе за вашим бажанням приготують страви їх свіжої риби , мідій , раків і різні місцеві страви. Також тут можна спостерігати з берега моря за життям морських котиків , кашалотів , дельфінів , чайок і альбатросів .

 

 

 

 10 . Нейпір . На східному узбережжі Північного острова , в бухті Хокс розташувалося невелике містечко Нейпір . Славу для себе він придбав завдяки архітектурі ар -деко. У 1931 році через землетрус більшість об'єктів було зруйновано . Проведені відновлювальні роботи якраз збіглися з недовгим пануванням стилю ар -деко , через що місто стало незвично унікальним.

 

 

 

 Список пам'яток Нової Зеландії можна продовжити. На цих островах унікальна і дивовижна флора і фауна , яка зустрічається тільки тут і ніде більше.

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 2069 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: