Четверг, 16.05.2024, 17:31

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 2 » Їдемо вчитися в Австралії або Нової Зеландії
02:45
Їдемо вчитися в Австралії або Нової Зеландії

Всіх , хто вирішив відвідати Австралію , очікує знайомство з культурою цієї країни , особливостями життя її багатонаціонального народу , з відомими по всьому світу пам'ятками. У її сусідки Нової Зеландії теж є чим здивувати приїжджих. Найбільше уваги залучається національними парками Маунт- Кук на Острові Південний , озером Уанака , пагорбами Бомбей , схилами вулкана Руапеху і гори Санді та ін Якщо ж у вас є бажання і можливість вчитися , то ви можете почати навчання в Австралії або вибрати навчання в Новій Зеландії. Ви можете приїхати сюди як зі знанням мови , так і вивчити англійську за кордоном. Тоді вас чекає набагато більше вражень: знайомство з образом життя австралійців і новозеландців , зустрічі з новими людьми з різних країн. Там ви зможете отримати гідну освіту і кваліфікацію , яку визнають у всьому світі , і завдяки якій можна сподіватися на успішну кар'єру.

 

 У освіти в Австралії та Новій Зеландії є маса переваг:

 

 - Їх дипломи визнаються і високо котируються в усіх країнах світу , тому що засновані на міжнародних стандартах освіти .

 - Ніякі з фінансових ризиків не будуть підстерігати студентів , гарантом чого виступає держава .

 - Система всіх рівнів освіти в Австралії досить гнучка . Це дозволяє для кожного студента розробляти індивідуальну програму навчання.

 - Невисокі ціни на навчання в Австралії та Новій Зеландії , які в півтора чи два рази дешевше , ніж у країнах Європи та США .

 - Це дві безпечних і доброзичливих країни , з м'яким кліматом і чудовою природою.

 - Проживання в Австралії коштує на 15-20% нижче , порівняно з іншими англомовними країнами. А в Зеландії ще нижче. А оплачувати житло можна і в розстрочку.

 - Майже всі студенти старше 16 років мають право на роботу у вільний від навчання час (дозволено до 20 годин на тиждень). Заробіток може складати $ 10 - 15 на годину. Отриманих грошей вистачає на оплату проживання та харчування. Крім того , в цих країнах є навчальні заклади , які передбачають у своїй програмі обов'язкову практику працевлаштування.

 - Студенти , які успішно закінчили навчання в Новій Зеландії або Австралії , отримають гарну перспективу з працевлаштування . Провчившись у країні три роки , є можливість отримати дозвіл для подальшої роботи в країні за набутою спеціальністю строком до двох років. А в майбутньому можна отримати новозеландське громадянство.

 - Рівень життя в цих країнах дуже високий , а злочинності майже немає. Міста Нової Зеландії та Австралії за якістю життя займають у світових рейтингах лідируючі позиції.

 - Батьки можуть відвідувати своїх дітей під час їхнього навчання.

 - Витрачати на їжу в Австралії та Новій Зеландії ви будете наполовину менше , ніж у США і Європі.

 - В Австралії та Океанії відмінний м'який клімат і неповторний тваринний і рослинний світ .

 

 В цілому освіта в Новій Зеландії та Австралії за своєю структурою і принципам схоже з системою освіти у Великобританії та Сполучених Штатах Америки. Вам пропонують цікаві і стимулюючі умови для того , щоб отримати освіту і вивчити англійську за кордоном. Процедура прийому іноземних студентів до ВНЗ Австралії та Нової Зеландії прискорена і спрощена . Більше двох сотень мовних шкіл в Австралії , працюють з іноземцями , дозволяють вважати її одним зі світових центрів з викладання англійської мови.

 

Вчити англійську мову за кордоном сюди приїжджають більше 30 тисяч студентів щорічно. Тому навчання в Австралії іноземних студентів англійської - мало не найважливіша складова всієї системи освіти для студентів з інших країн.

Категория: Туризм в Австралії | Просмотров: 1018 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: