Пятница, 17.05.2024, 02:13

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 1 » Туризм в США - недороге подорож в США можливо!
19:08
Туризм в США - недороге подорож в США можливо!

Кожен хоче поїхати в США . Так в чому ж полягає чарівність туризму в США ? Можливо це фантастичні пляжі вздовж узбережжя , або величні гори навколо континенту ; мирна сільська місцевість , або галасливі невеликі містечка , які можна знайти на всьому протязі США . Туристів , однак , частіше залучають найвідоміші міста в США . Туризм в такому випадку набуває напрямок , так як мандрівники вирішують куди поїхати спочатку .

Нью -Йорк: Велике Яблуко

 

 Оскільки Ви вирушаєте у подорож , на східному узбережжі США є відмінний місто , з якого Ви можете почати - Нью -Йорк. Коли стільки всього потрібно подивитися , час стає проблемою в подорожах ; США є що запропонувати , і цей неймовірний місто - це тільки початок.

 

 Для туриста США в Манхеттане кращий спосіб почати огляд міста - прогулятися по Бруклінському Мосту . Безліч мандрівників, туристів США , або навіть уродженців міста визначено отримують величезне задоволення , спостерігаючи горизонт з цього місцерозташування . Нічне відвідування Емпайр- Стейт - Білдінг ( Empire State Building ) також обов'язково . І звичайно ж поїздка в Нью -Йорк буде неповною без відвідин Статуї Свободи і Острови Елліс. І щоб розслабитися не забудьте провести прекрасний день в Центральному Парку !

Чикаго: Вітряний Місто

 

 Подорож в США означає , що Вам потрібно рухатися далі. Ваша наступна зупинка повинна бути в Чикаго. Так само як і в найбільших містах світу , головною визначною пам'яткою Чикаго є його хмарочоси. Відвідайте Сірс - Тауер ( Sears Tower ) і насолодитеся захоплюючим дух видом з найвищої будівлі в США . Подорож ніколи ще не було таким хорошим!

 

 Перебування в Чикаго буде неповним без огляду його околиць , де можна насолодитися чудовими стравами. Відвідайте Гріктаун ( Greektown ) через кращу грецької кухні , або Чайнатаун ​​( Chinatown ) , щоб спробувати азіатські кулінарні делікатеси. Ви виявите велику частину Чиказьких барів і пабів в Бактаун ( Bucktown ) . Воістину безліч смаків сходяться в США і мандрівники можуть відчути це в Чикаго.

Майамі : Маленька Куба

 

 Як туристу , США пропонує Вам випробувати різні культури , які ця країна відкриває . І для цього немає кращого місця , ніж Майамі . Його найвідомішим чарівністю є околиці Маленької Гавани і Маленького Гаїті ; Ви буквально відчуєте що Ви в іншій країні - щось , що Ви можете випробувати тільки подорожуючи в американському стилі.

 

 Не пропустіть також район Арт Деко з його барвистою колекцією більш ніж 800 будівель. Додайте всесвітньовідомі пляжі Майамі і Ви натрапите на рай в США . Подорожі захоплять Вас скрізь і це вірно в Майамі.

Лас Вегас: Місто Гріхів

 

 Під час Вашої подорожі США ніколи не перестане Вас дивувати. Ніщо не зможе підготувати Вас до сенсорної перевантаження , якої є Лас Вегас. Від численних казино уздовж центральної вулиці міста Стріп до безглуздим весільна каплиця - дика поїздка чекає туриста. США не може бути краще , ніж тут - достатньо сказано!

 

 Звичайно ж , туризм в США не можливий без поїздки на греблю Гувера . Вона знаходиться буквально поряд з Лас Вегасом , поїздка туди і назад на автобусі не забере у Вас багато часу.

Сан -Франциско : Хиткий Місто

 

 Випробування чогось нового - основний принцип туризму; США надає Вам це разом з найвідомішими районами Сан- Франциско. Як не відвідати район Хайт для подорожі назад в еру Квітковій Влада , або Кастро - найбільше у світі спільнота геїв - незалежно від того схильні Ви до цього чи ні. Прокатаєтеся на канатній дорозі і трамваї і охопіть відразу пам'ятки і звуки.

 

 Звичайно Ви не можете пропустити поїздку в Алькатра ! с і прогулянку по відомому Мосту Золотих Воріт. Наприкінці дня вирушайте розслабитись і скуштувати дари моря на Пірсі 39 .

Лос -Анджелес : Місто Ангелів

 

 Подорожуючи по США , Ви не можете пропустити Лос -Анджелес . Просто подумайте - Голлівуд - і Вам не потрібно більше ніяких пояснень . Прогуляйтеся вниз по Алеї Слави і по різних студіям кіно.

 

 Подивіться на багатих і знаменитих на Родео Драйв або в Беверлі Хіллз. Позують для фотографій під голлівудським знаком . Незалежно від того , що Ви робите , Ви будете частиною лос- анджелевского блиску і чарівності - безумовно не погано для туриста ! Американське місто мішури - найкраще місце , щоб подивитися і випробувати , як живе інша половина.

Сіетл : Смарагдовий Місто

 

 Для туристів міста США пропонують щоразу щось нове і Сіетл не є винятком. Тут Вам здасться , що куди б Ви не глянули - з усіх боків Вас оточує вода і гори ! Прокатаєтеся на поромі через затоку Еліот , або відправляйтеся з наметом в гори Олімпік - спостерігати за зведам . Це - чудовий контраст , який робить подорож у США вартим.

 

 Ви можете також розоритися на дорогу поїздку на ліфті на вежу Спейс Нідл ( Space Needle ) і відвідати музей Експірієнс Мьюзік Проджект ( Experience Music Project ) . І не забудьте випити чашку кави в першому ж кафе Старбакс ( Starbucks ) на головному міському ринку Пайкс Плейс Маркет ( Pike's Place Market ) .

Залишаючись в рамках бюджету

 

 Так , в США мандрівники безумовно не будуть нудьгувати. Наступне завдання подорожі по США - не вийти за рамки бюджету . Поїздка в США може бути дорогої , але туризм із здоровим глуздом легко допоможе Вам залишатися в межах Ваших коштів . Пошук недорогого житла починається з пошуку на одному з сайтів , наприклад Hostesclub.com . Для туриста поїздка в США може бути досить складним завданням , коли мова заходить про житло. Доброю новиною є те , що є й кращі альтернативи дешевим кімнатам мотелю , якщо Ви знаєте , де шукати. Ми рекомендуємо хостели , бо це надійне і зручне житло , і ви знайдете хостели у всіх містах Америки.

 

 Якщо Ви подорожуєте по США в основному в сільській місцевості , відмінним і недорогим рішенням для Вас може виявитися кемпінг , що дозволяє також насолодитися перебуванням на свіжому повітрі. Якщо Ви подорожуєте влітку , Ви можете зв'язатися з Університетами різних округів , так як більшість з них орендує загальні номери для проживання за розумними цінами. Звичайно, є також дешеве житло , пропоноване організаціями YMCA і YWCA .

 

 У порівнянні з Європою , хостели не поширені в США . Туристи , проте , будуть раді дізнатися , що хостели в США дуже недорогі і останнім часом стають популярними і набувають поширення . Звичайно ж , ми завжди поруч , щоб допомогти Вам у пошуку хостелів !

Подорожуючи на автобусі : побачити і зберегти більше

 

 Автобус - найдешевший спосіб подорожей по США . Туристи , безумовно , будуть користуватися цією дешевою альтернативою. Компанія Greyhound Bus здійснює свою діяльність на всій території США . Мандрівники можуть скористатися необмеженими проїзними квитками і спеціальними розцінками.

 

 Але перш ніж Ви підете в свою подорож на автобусі , необхідно розглянути також недоліки . США займає велику територію , так що подорож по країні займе дні. Ви повинні забезпечити собі самостійно харчування та проживання - що не ідеально , якщо Ви обмежені в термінах поїздки. США , однак, має чудовими видами сільській місцевості і Ви зможете побачити їх , подорожуючи на автобусі.

Літайте дешевше

 

 Ви звичайно ж проти перельотів , коли Ви подорожуєте по країні. Але США - країна величезних відстаней і набагато простіше дістатися до пункту призначення по повітрю. Не турбуйтеся про ціни , тому що у більшості авіакомпаній США для мандрівників передбачені пільгові тарифи на безліч рейсів.

 

 Отримайте знижений тариф , бронюючи квиток в обидва кінці з суботньої ночі включно принаймні на три тижні. Перегляньте різні джерела і терміни перед покупкою квитків ; краще спланувати Ваш маршрут , коли подорожуєш в американському стилі.

 

Momondo.com - сайт з розумними цінами на авіарейси , який ми рекомендуємо , щоб знайти Ваші недорогі перельоти в США .

Домчати на поїзді

 

 Для туристів , залізнична система США Amtrak може бути розчаруванням , так що це не найкращий варіант для переїздів. Але якщо Ви в основному подорожуєте між великими містами , подібні поїздки на поїзді можуть бути значно дешевше ніж на автобусі або квитки на літак. Ви можете отримати необмежений проїзний квиток , який діє протягом 30 днів за вартістю $ 300 - $ 550 - залежно від сезону.

Дорожнє подорож!

 

 Приватний транспорт кращий у США . Групи туристів мають в даному випадку перевага . Молоді мандрівники об'єднують ресурси для покупки або оренди недорогого авто . Так набагато простіше здійснювати переїзди по країні і крім того це весело!

Бійтеся туристичних пасток

 

 Як і скрізь , в США є туристичні пастки. Це різні торгові точки , які пропонують товари за надто низькими цінами , особливо в безпосередній близькості від визначних пам'яток в США . Туристам слід уникати їх.

 

 Подорожуючи по США , намагайтеся уникати продавців , магазинів і навіть ресторанів навколо популярних пам'яток і аеропортів. Купуйте сувеніри та харчування за межами туристичних районів , коли Ви будете в подорожі , - в США в них не бракує .

 

 Приємною поїздки бажає вам Hostelsclub.com .

Категория: Туризм в Америці | Просмотров: 1438 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: