Четверг, 16.05.2024, 19:32

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 1 » Туризм в Південній Америці
19:01
Туризм в Південній Америці

Коли Вам набридне пляжний відпочинок у Туреччині та Єгипті , Ви задумаєтеся куди можна поїхати , щоб отримати незабутні враження. Багато туристів їдуть в такі , «розкручені» туроператорами країни , як Таїланд , ОАЕ або Індія , хтось віддає перевагу « стару добру » Європу , ну а комусь захочеться побачити щось абсолютно нове і неповторне . У цьому випадку радимо відвідати Південну Америку.

Звичайно , подорож туди доступно далеко не кожному туристу. По-перше , переліт займе від 12 до 15 годин , в залежності від країни , без урахування стикувань . Отже і авіаквиток обійдеться в « круглу » суму. Не слід забувати про те , що для відвідування некотрих країн цього регіону буде не зайвим зробити щеплення від малярії і жовтої лихоманки .

 

 Всього в південній Америці 13 країн і кожна з них по -своєму дивна і неповторна. Наібоьшее кількість пам'яток археології збереглося в Перу . Тут знаходиться всесвітньо відомий «Загублений Місто Інків ». Чилі - це рай для цінителів самих малодоступних куточків нашої планети. Завдяки своєму унікальному географічному положенню і великої протяжності з півночі на південь , Чилі володіє практично всіма кліматичними зонами. Дуже популярна серед туристів екскурсія на острів Пасхи , де можна побачити знамениті кам'яні статуї - маоі .

 

 Не менш заманливо і подорож на Галапагоські острови . Надзвичайний колорит південноамериканських країн дає необмежені можливості для організаторів VIP туризму. Серед популярних пропозицій у цьому сегменті - тури для навчання танго в Аргентині , відвідування карнавалів в Бразилії , сафарі в лісах Амазонки. А для любителів самого незвичайного відпочинку пропонують тури до Гватемали , Беліз , Венесуелу . Дійсно , мало хто з туристів , може похвалитися , що побував в цих країнах. Дуже популярні комбіновані тури, що включають в себе відвідування декількох країн , адже величезні відстані і вартість дорого не дозволяють відвідувати цей континент щороку.

 

 Так що , тим кому набрид турецько- єгипетський « all inclusive » і хто не бажає проводити довгоочікувану відпустку під парасолькою біля басейну , тим , кому хочеться отримати дійсно унікальні враження на все життя , радимо вирушати до Південної Америки.

 

 Вдалого подорожі ! .

Категория: Туризм в Америці | Просмотров: 2475 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Oscar Ramos  
0
I want to buy tickets for a Russian citizen departing from Moscow on November 1st and returning on November 14th, please advise if any type of visa is required.

Имя *:
Email *:
Код *: