Пятница, 17.05.2024, 00:48

Путешествуем по всему миру

Меню
Категории раздела
Туризм в Америці [10]
Красиві місця, хороші готелі, та багато цікавого про туризм в Америці
Туризм в Росії [4]
Інформація про туризм в Росії
Туризм в Україні [2]
Курорти в карпатах, пляжі в Одесі та Ялті, все про туризм в Україні
Туризм в Австралії [5]
На правах рекламы:
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Статистика
Поисковый анализ сайта


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Февраль » 1 » Туризм в Маямі, відпочинок, визначні місця
18:51
Туризм в Маямі, відпочинок, визначні місця

До числа найбільш знаменитих курортів світу по праву відноситься курорт Майямі. На цей курорт прагнуть потрапити не тільки туристи і відпочивальники , а й заможні люди , які хочуть придбати тут нерухомість. Вражає і розмір величезного пляжу , який простягнувся на відстані 25 миль по узбережжю Атлантичного океану. Уздовж пляжу можна побачити велику кількість розкішних готелів , санаторіїв і вілл .

 

 Характерною особливістю цього курорту є та обставина , що в цьому місті можна знайти ресторан на будь-який смак , з найрізноманітнішою і екзотичною кухнею , де кожен може скуштувати страви з різних куточків нашої планети.

 

 

 

 Знаменитий і Майямі тим , що в цьому місті колись проживав відомий американський письменник Ернест Хемінгуей .

 

 Свій офіційний статус , як місто , Майямі отримав у далекому 1896 році. У той час населення міста становило трохи більше трьохсот чоловік. На сьогоднішній день Майямі це мегаполіс з населенням понад п'ять мільйонів осіб.

 

Розваги . Ну а який курорт обходиться без комплексу розваг? Центром нічного життя і більшості розваг вважається район Арт Деко. Це район отримав свою назву від відомого архітектурного стилю 20 -х років ХХ століття , і в цьому стилі побудовано більшість будівель цього району.

 

 У Джунглях папуг можна помилуватися на безліч красивих озер , екзотичних рослин , а також тут мешкає понад тисячу видів екзотичних птахів. Також на території Майямі можна відвідати мавпячий заповідник, де мавпи проживають у природних умовах.

 

 Для багатьох , особливо для дітей , буде цікаво відвідати місцевий зоопарк " Майямі Метрозоо ", де знаходиться безліч різних тварин. Особливий інтерес викликає відвідування знаменитого Океанаріума , де можна побачити дивовижне шоу за участю дельфінів , морських левів і черепах.

 

Пам'ятки . Своїм гостям місто може запропонувати велику кількість різних красивих , дивовижних та історичних місць.

 

 На які ж екскурсії в Майямі слід відправитися і які місця потрібно обов'язково відвідати ?

 

 1 . Будинок- музей Ернеста Хемінгуея.

 2 . Музей поліції. Це єдиний у світі такого роду музей . Серед експозицій музею можна побачити безліч різних знарядь злочину , газову камеру , електричний стілець , а також безліч різних предметів , які використовуються в роботі поліції.

 3 . Космічний центр - місце запуску космічних кораблів Сполучених Штатів Америки.

 4 . Вілла Віскайя . Вона являє собою дивовижною Красті палац з садом і водоспадом. Виконано палац у стилі епохи італійського відродження за замовленням багатого американського промисловця . Зараз на території палацу розташувалися експозиції Художнього музею.

 5 . Коллінз - Авеню. Ця вулиця цікава тим , що тут розташована велика частина найшикарніших готелів міста . Особливістю є те обставина , що непарні номери виходять прямо до води.

 6 . Острів Кей Вест . Місто з такою ж назвою на цьому острові був колись " піратською столицею " . Він відноситься до числа найстаріших міст США . Зараз він представляє собою музей під відкритим небом.

Просмотров: 2308 | Добавил: pepsicooll | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: